Digital kommunikation er vigtigere end nogensinde. Hou Media hjælper både store og små virksomheder med at skære ind til benet og bruge kræfterne på det, der giver størst effekt og mest på bundlinjen.

Godt indhold bliver nemlig først noget værd, når det bliver læst, set, diskuteret og delt. Hos Hou Media ved vi, hvad der skal til for at skabe engagement og opmærksomhed om dit budskab. Vi ved, hvilke platforme du skal være på, og hvordan du bruger dem effektivt. Vi kender faldgruber og potentialer, og er i stand til at rådgive dig om alt fra social content til digitale strategier og koncepter.

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

Digital strategi

En digital strategi kan være mange ting og består typisk af mange forskellige delelementer, der tilsammen støtter op om den overordnede forretningsstrategi. Frem for alt skal en digital strategi give dig overblik og overskud til at eksekvere og skabe værdi online. Hos Hou Media kan vi både hjælpe med at udarbejde de overordnede linjer, og rådgive om, hvordan din virksomhed agerer i praksis på sociale medier og digitale platforme.

Et godt udgangspunkt for det strategiske arbejde er at skabe overblik over virksomhedens digitale potentiale, og hvilke nye muligheder der er relevante for virksomhedens fremtidige indsats online. Vi kan derfor tilbyde at lave en digital analyse, der sætter fokus på at gøre jeres tilstedeværelse online endnu skarpere, og er et effektivt redskab til bedre performance på tværs af digitale platforme og sociale medier.

[/col]

[col size=”6″]

Sociale medier

Sociale medier er både effektive og nødvendige, hvis du vil nå ud til dine kunde- og målgrupper. Hos Hou Media hjælper vi virksomheder i gang med en målrettet indsats på nettet og rådgiver om, hvordan din forretning udnytter eksisterende og nye digitale kanaler bedst.

Ved at arbejde med relevante sociale medier, og tænke dem ind som et led den samlede kommunikation, får din virksomhed en tidssvarende løsning, med vægt på nye muligheder og potentialer i stedet for begrænsninger. Vi hjælper fx med at planlægge den digitale indsats både før, under og efter konferencer og events, så jeres viden skaber blivende effekt online.

[/col]

[/row]

Book os til oplæg og workshops

Vi holder oplæg og workshops om bedre digital kommunikation på tværs af platforme og sociale medier. Typisk gennemgår vi hvordan digitalt indhold kan tilpasses på tværs af digitale kanaler og platforme, og sætter fokus på de udfordringer og muligheder forskellige sociale medier som LinkedIn, YouTube, Twitter og Google+ giver. Vi tager et medie ad gangen, og taler dels om det enkelte medies overordnede kontekst og præmisser, kigger på relevante cases og arbejder med, hvor og hvordan virksomhedens indsats kan forbedres.

Kontakt vores digitale rådgiver Michael Lund Madsen på 22488240 / michael@houmedia.dk og hør mere.

 

Ring mig op

 

Dit navn

Firma/organisation

Telefon