Film og videoer er i dag den mest benyttede kommunikationsform på nettet. For film og videoer skaber opmærksomhed og relationer. Og har du først modtagerens interesse, har du også muligheden for at knytte bånd, uanset om du henvender dig til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Det er derfor værd at investere i film og videoproduktioner. For film skaber effekt!

Hou Media er specialister i at skræddersy filmproduktioner efter kundens behov. Vi producerer både corporate movies og reklamefilm for nogle af Danmarks største virksomheder til små præsentationsfilm og kundetestimonials for mindre organisationer. Vi er med andre ord vant til at samarbejde med både topledere, toppolitikere, professorer, butiksekspedienter og håndværkere. For med vores baggrund indenfor journalistik og kommunikation er vi uddannet til at kunne sætte os ind i både afsenderens og modtagerens virkelighed og forskellige behov. Det skaber resultater.

Du kan her læse om forskellige former for film og videoproduktioner, som vi producerer for vores kunder og se eksempler under videogalleriet:

Præsentationsfilm

En brandingfilm styrker kendskabet til din virksomhed, organisation eller produkt hos kunder, aktionærer eller meningsdannere. Filmen kan både have et autentisk og dokumentarisk udtryk eller karakter af rendyrket reklame. Uanset fortælleform og indhold er formålet at skabe øget opmærksomhed om dit budskab og at knytte modtageren tættere til dig.

Rekrutteringsfilm / Employer branding

Medarbejderne er virksomhedens bedste ambassadører. Det skaber troværdighed, når de i rekrutteringsvideoer fortæller kommende kolleger om de karriere- og udviklingsmuligheder, som din arbejdsplads tilbyder. Filmen giver dermed en troværdig beskrivelse af arbejdspladsen og kan offentliggøres på fx relevante sites og på storskærme på job- og karrieremesser.

Konferencefilm

Vi dækker konferencer, generalforsamlinger og andre arrangementer i deres fulde længde og sikrer, at vigtig viden ikke går tabt. Vi filmer f.eks. alle talere og oplæg i deres fulde længde, og inddrager spørgsmål fra publikum, power points mm. i en naturlig sammenhæng.
En konferencefilm kan både offentliggøres undervejs eller straks efter arrangementet, så dem, der ikke kunne deltage, kan se hele indholdet fra konferencen. På den måde kan din virksomhed fx spare rejseudgifterne, og samtidig nå ud til samarbejdspartnere.

Reklamefilm

Virksomheder nøjes ikke længere med at producere reklamefilm til tv-stationen. I dag sker det i lige så høj grad til nettet. Produktionsformerne er de samme, men distributionen på nettet er langt billigere, og går filmen viral, kan seerskaren være langt større og bredere på nettet, end tv-skærmen kan tilbyde.
Hou Media varetager den fulde produktion af reklamefilmen fra udarbejdelse af ide til casting af skuespillere, produktion og distribution.

Videopressemeddelelser

Pressefilm produceres som journalistiske indslag, så de passer ind i mediernes naturlige flow og ikke anfægter mediernes uafhængighed. Kort sagt videopressemeddelelser er produceret, som medierne selv ville have gjort det.
Vi har produceret videopressemeddelelser for kunder som Mærsk, Københavns Lufthavne, Lederne, Realkreditrådet, Socialdemokraterne m.fl., der er bragt af medier som Børsen, Jyllands-Posten, Ritzau, Berlingske Tidende, DR, TV2 og Ekstra Bladet.

Lobbyfilm

Specielt interesseorganisationer kan have et ønske om at skabe opmærksomhed om en given sag og at oplyse politikere, medier og andre meningsdannere om organisationens synspunkter. Lobbyfilm, hvor organisationen selv optræder sammen med eksempelvis uvildige eksperter fra universiteter, er en direkte oplagt mulighed, når et bestemt budskab skal formidles. Film kan flytte holdninger og magt.
Dokumentarfilm:

En dokumentarfilm trænger i dybden med eksempelvis en virksomhedens unikke kompetencer eller konkrete projekter. I en dokumentarfilm når vi helt ned i detaljen. Dokumentarfilmen produceres typisk over længere tid og kan efterfølgende klippes ned i kortere versioner.

Animationsfilm

Animationer kan ind imellem lettere og mere præcist beskrive en løsning, end vi mennesker kan gennem et interview eller en billedside. Gennem konkrete animationer og beskrivelser af en proces nås målet nemmere og tydeligere. Ofte er animationsfilm bygget op omkring illustrationer og andre grafiske elementer.

Livestreaming

Forestil dig en tv-transmission sendt på DR eller TV2 direkte fra en begivenhed. Forestil dig nu samme begivenhed sendt direkte til dine kunder, aktionærer eller medarbejdere blot via nettet og eksempelvis på din virksomheds hjemmeside. Det er en livestreaming.

Hou Media livestreamer konferencer, pressemøder, generalforsamlinger, webinar og andre former for arrangementer. Vi er bl.a. valgt af Europa-Kommissionen som samarbejdspartner på livestreaminger af EU-arrangementer efter en større offentlig udbudsrunde.
Set-uppet for livestreaminger kan variere lige fra et enkelt kamera, der filmer oplægsholdere, til flere kameraproduktioner, hvor publikummerne og spørgere inddrages. Vi kan samtidig også afvikle forudproducerede videoer, grafisk materiale mm., under livestreamingen. Og det er underordnet, om der skal livestreames fra Aarhus, København, Madrid eller Paris.

Ring mig op

Dit navn

Firma/organisation

Telefon

Employer branding film for energikoncernen SEAS-NVE

Reklamefilm for Garant

HR-film for Maersk Group

Produktfilm for BetterHome

(Grundfoss, Danfoss, Rockwool og Velux)

Kampagnefilm for LO & FTF