Mangler du en hånd til dit indhold - hou media - Foto: The Stocks

Mangler du en hånd til dit indhold?

Virksomheders kommunikation ændrer sig radikalt i disse år. Tidligere informerede virksomhederne om nye produkter og tiltag. I dag fortæller man om dem.

Den store forskel er banalt sagt det, man inden for journalistikken kalder ”den gode historie”. Og da konkurrencen om kundernes opmærksomhed aldrig har været større, er det nødvendigt, at virksomheden ikke længere blot fortæller, at dens produkter er verdens bedste, men hvorfor og hvordan og altid med udgangspunkt i kundens behov og interesser.

Har din virksomhed brug for produktion af eksempelvis artikler til kampagnesite, nyhedsbreve eller magasiner, kan Hou Media hjælpe.

Læs mere om kommunikation og PR

Hou Media har vokseværk, og vi har derfor fået endnu flere kompetente medarbejdere, som har stor erfaring med indholdsproduktion til web og print – både på dansk og engelsk.

Vi kan tilbyde, at din virksomhed eksempelvis får tilknyttet én af vores tekstproducenter én dag om ugen, et bestemt antal timer pr. måned eller hvad din virksomhed har behov for. Og vi indgår også gerne som en fast del af din kommunikations eller marketingafdeling
På den måde kan jeres virksomhed trække på vores kompetencer og få et frisk blik på jeres interne- og eksterne kommunikation.

Kontakt en af vores medarbejdere allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt Hou Media

[hr style=”striped”]

Ring mig op

 

Dit navn

Firma/organisation

Telefon