Hou Media er et rådgivende og producerende kommunikationsbureau. Vi tænker de tanker, der efterfølgende resulterer i konkrete produktioner inden for film og digitale løsninger.

Det betyder, at kunden får dækket alle sine behov fra strategisk rådgivning til den efterfølgende produktion af kommunikationsløsningerne. Og vores mål er altid at skabe effekt for vores kunder.

Bred vifte af specialister

Hou Medias medarbejdere er alle specialister inden for hver deres kommunikationsfelt. Vi kan således tilbyde specialviden inden for vidt forskellige områder som filmproduktion, digital markedsføring og kommunikationsrådgivning. Vi samarbejder samtidig med en lang række fastlancere, der ligeledes er specialister. Kunderne får således altid en unik specialløsning udtænkt af specialister frem for “metervarer” udtænkt af generalister.

Hou Media producerer bl.a. corporate movies, reklamefilm, rekrutteringsvideoer og andre filmproduktioner til både intern og ekstern brug. Vores digitale afdeling udvikler bl.a. digitale strategier og rådgiver om brugen af sociale medier samt producerer diverse digitale løsninger, mens vores relationsafdeling rådgiver om, hvordan eksempelvis kunder, medlemmer og samarbejdspartnere knyttes endnu tættere til virksomheden eller organisationen. Og så har vi flere dygtige journalister, der producerer skriftlig kommunikation til print og web. Men før vores forskellige produktioner kommer altid kompetent rådgivning.

Content Marketing

Hos Hou Media er vores ambition at være blandt Danmarks førende rådgivere og producenter indenfor content marketing. Og vi har da også mange års dokumenteret erfaring med at skabe effekt og resultater gennem eksempelvis film og videoer, advertorials, kundemagasiner og kampagner på sociale medier. Vi producerer således både til print og online. Og altid med det formål at skabe målbare resultater for vores kunder, om det er annoncører, aviser, virksomheder eller organisationer.

Fordelen ved at samarbejde med Hou Media er, at vi har specialister, der har erfaring med både at rådgive og producere. Hos Hou Media kan man altså både få de hjerner, der udtænker ideen og konceptet, sammen med hænderne, der omsætter dem i konkrete resultater. Når både rådgivning og produktion udføres af samme bureau, minimeres kundens omkostninger, samtidig med at der aldrig går tanker og taktik tabt, som man ellers risikerer, når flere bureauer skal udvikle et produkt eller kampagne sammen. For mange kokke…

Typisk anbefaler vi, at vi sammen med kunden definerer, hvor vi skal hen med et givent budskab, og hvordan vi bedst når derhen, om det er gennem digitale medier som videoer eller måske mere traditionelle medier som eksempelvis advertorials i printmedier og på web. Blandt de produkter, som vi tilbyder rådgivning om og produktion af, er film og video, advertorials, kundemagasiner, journalistisk indhold til sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn samt udvikling af avis- og annoncetillæg.

Mulighederne for at få fortalt og udbredt sit budskab, uanset om man kalder det content marketing, client publishing eller advertorials,  er altså mange, og over en kop kaffe kan vi sammen træffe de første beslutninger om, hvilket budskab der skal fortælles og hvordan.

Ring mig op

Dit navn

Firma/organisation

Telefon