På arbejde med en sugarbabe

Vi elsker varieret opgaver! Og vores arbejde giver specielt mening, når vi kan være med til at sætte fokus på samfundsproblemer.

Vi var derfor særligt stolte og beæret, da Reden og KFUK bad os være med til at udvikle en konference og belyse fænomenet gråzone prostitution.

Konferencen fandt sted på Nationalmusset og udover at deltage i selve tilblivelsen af konferencen, producerede vi også en række film, der blev vist som kick-off til diverse talere og den politiske debat.

Umiddelbart ville det letteste nok have været at producere en række film, hvor eksperter advarer mod eksempelvis sugardating, der for nogle unge udvikler sig til decideret prostitution. Men vi tror på, at god kommunikation ofte handler om at fortælle det uventede for derigennem at skabe opmærksomhed og ikke mindst et mere nuanceret grundlag for debatten. Og vil man i kontakt med unge, ja så er den bedste indgangsvinkel til deres opmærksomhed nok andre unge, som de kan identificere sig med. Vi valgte derfor at tale med sugarbaben Camilla om, hvorfor unge vælger at blive såkaldte ‘sugarbabes’, og hvad ‘sugardaddies’ egentlig forventer af deres dates.